Lite allt möjligt

Challe öppnar trots allt en liten lucka för en eventuell comeback om kroppen skulle reagera positivt på pensionen. Han meddelar även att diskussioner förs med LIF om ett eventuellt fortsatt sammarbete, då utanför isen.

I övrigt surras det en del om den nyblivne norske landslagsmannen Andreas Martinsen ska ligga väldigt nära en övergång till LIF. Man får ju hoppas på att det blir en paketlösning, så att man även får med den unge, store, högerfattade backen Aleksander Rindal med från Lillehammer(och landslaget). Det var ju, som bekant, Martinsen och Rindal som var och tränade med Leksand i vintras. Rindal har dock kontrakt med Lillehammer även över nästa säsong.

Appropå paketlösningar så är ett mycket livligt rykte gällande Leksand att halva FBK:s guldlag från 97 ska vara på ingång. Spelarna har ju gjort klart att de vill spela med varandra innan de lägger av och Nordström har ju sedan tidigare placerats i LIF till nästa säsong. Nu kommer alltså rykten från värmland gällande även Rhodin och Artursson. Att lägga för stor vikt vid dessa är dock inte att rekomendera. Än så länge finns inget som tyder på att LIF har erbjudit kontrakt, utan detta baseras på hur vissa spelare/familjer själva spekulerat i hur detta med att spela med varandra skulle kunna lösas och vad som blir bäst för respektive familjer. Karlstad ligger ju som bekant inte allt för långt ifrån Leksand och här finns redan gamle FBK:aren Prestberg med säkerhet även nästa år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0